#VeienTilSpektrum – ØIF Arendal

#VeienTilSpektrum

Det handler om sørlandsk stolthet. Om historieskriving og evigvarende fortellinger å servere til oppvoksende generasjoner. Slike "hvor var du"-historier. På tirsdag vil vi møte hjemmelaget med den største motivasjon mulig. For at gutta har lyst til å se 2 500 arendalitter omringe Oslo Spektrum 29. desember - det behøver vi ikke betvile!

ØIF Arendal er en stor klubb i norsk herrehåndball. Etter Marinko Kurtovics inntog på Sørlandet har også klubben vunnet titler. Slik store klubber skal gjøre. To ganger seriemestre og en gang norgesmester. ØIF Arendals eneste cupfinale så langt gikk i romjulen 2014 med rundt 2 500 arendalitter, stolte arendalitter, ringside i håndballens storstue. Nå drømmes det igjen om en romjul med håndballkamp i hovedstanden.

Halden Topphåndball er klubben som kan knuse våre drømmer. Og tro ikke et eneste sekund at haldenserne ikke er i stand til nettopp det. For idretten er full av trøstesløse nederlag for det som på forhånd har sett ut som forhåndsfavoritter. Akkurat som ØIF Arendal må tåle å være nettopp det. Med hjemmebanefordel, og en god høstsesong ser alt lyst ut.

Klarer våre gutter å mobilisere frem den energi, kraft og fandenivoldskhet som skal til i en slik fordragelig situasjon? Klarer publikum å hjelpe gutta med denne oppgaven? Marginene mellom klubbene i eliteserien er faktisk ikke større enn at den dagen man ikke får ut sitt potensiale, den dagen kan alle slå alle. Gi litt ekstra fra tribunen i dag, du vet hva det handler om. Sørlandsk idrettshistorie, stolthet og historie man kan fortelle barn, barnebarn i generasjoner! Gi litt ekstra denne dagen alle sammen, ta en for laget!