– Vi ligger i toppen og må spille som et topplag – ØIF Arendal

– Vi ligger i toppen og må spille som et topplag

Josip Vidovic håper at både han og lagkameratene skal heve seg etter kampen mot Kolstad.

De aller fleste har vel fått med seg at ØIF Arendal slo Kolstad 27-26 etter en dramatisk kamp i Sør Amfi på søndag. Alt som skjedde i den kampen var ikke ØIF-guttene fornøyde med i etterkant, selv om de to poengene smakte som ribbe med sprø svor på julekvelden.

Josip Vidovic håper at ØIF skal klare å heve spillet fra Kolstad-kampen når ØIF skal gjeste Drammen og Drammenshallen fredag ettermiddag/kveld.

 

Det er et Drammens-lag med mange skader som venter ØIF, men en skal definitivt ikke la seg lure av at den gamle storheten i norsk håndball har mange skader når ØIF kommer til Drammenshallen.

– Det er viktig at vi ikke tenker på det, at de har mange skader. Da kan det gå galt. Vi skal ha fokus på å være på i fra start, og å sette sjansene vi får. Jeg håper også vi kan spille litt bedre enn det vi gjorde mot Kolstad. Det var en del som ikke fungerte da, påpeker Vidovic.

 

Han understreker at det det er poengene som teller, men at ØIF-guttene ønsker å se progresjon fra kamp til kamp.

– Vi er jo et topplag, og da skal vi spille som et topplag. Alt mot Kolstad var ikke like bra. Det er viktig for oss at vi også har fremgang. selv om det er poengene som til slutt teller, forklarer den kroatiske midtbacken.

 

ØIF slo ut Drammen av cupen i kvartfinalen i Sør Amfi for ikke lenge siden.

Vidovic forventer at det er noe som vil tenne Drammens-guttene.

– Det er viktig at vi kan sette forsvaret vårt tidlig, at vi ikke lar dem få mange mål i starten. Vi må gjøre vårt beste for at ikke Drammen skal få til spillet sitt, og ikke slippe på skuddhold, meddeler han.

 

ØIF vil få god hjelp fra publikum. Det reiser minst 40 supportere fra Svermen til Drammen. I tillegg er det ventet minst like mange sørlendinger bosatt på Østlandet for å støtte guttene mot Drammen. Kampen har gratis inngang.

På oifarendal.no kan du lese om kampen når den er ferdig.