Kristijan Jurišić månedens spiller for oktober! – ØIF Arendal

Kristijan Jurišić månedens spiller for oktober!

Dere har bestemt og stemt frem Kristijan Jurišić til månedens spiller for oktober. Kristijan skal dermed donere kr. 5 000,- fra Sparebanken Sør til en veldedig organisasjon i vår region.

Det var flere spillere som var aktuelle for tittelen månedens spiller for oktober. Og det var virkelig jevnt i toppen. Øverst tronet altså Kristijan Jurišić, men rett bak med to stemmer mindre var selveste kaptein, Eirik Heia Pedersen.

Og kun en stemme bak vår kaptein var vinneren for september, Josip Vidović.

Sparebanken Sør sponser kåringen av månedens spiller med kr. 5 000,-. Disse pengene må spilleren donere til en veldedig organisasjon i vår region. Og på neste hjemmekamp vil Kristijan avsløre hvilken organisasjon som får pengene denne gangen.

#ØIFArendal #LittBedreHverGangViMøtes