Serielederen spiller i Sør Amfi i dag – uansett resultat! – ØIF Arendal

Serielederen spiller i Sør Amfi i dag – uansett resultat!

Elverum er "tilbake" på tronen som serieleder. Men det er bare til dagens oppgjør mellom ØIF Arendal og Kolstad er unnagjort. Uansett utfall av dagens kamp, vil den neste serielederen være en av dagens motstandere.

Og forklaring er enkel. Elverum har spilt en kamp mer enn både ØIF Arendal og Kolstad. Elverum har 7 kamper, dagens to motstandere har 6. Elverum har 11 poeng, likt med ØIF Arendal. Elverum har bedre målforskjell og nettopp det tar dem til toppen av tabellen.

Bak disse to forhåndsfavorittene lurer sesongens store overraskelse så langt, Kolstad. Inspirert av nye Kolstad Arena, en av norsk håndballs flotteste arenaer, har trønderne virkelig tatt posisjon. 10 poeng har laget «sanket» så langt.

Det betyr at dersom Kolstad stikker av med begge poengene i dag, stikker de også av med serieledelsen. Foran alle storfavorittene.

Uansett annet resultat, altså uavgjort eller hjemmeseier, så er det ØIF Arendal som troner på tabelltopp. I alle fall frem til neste serierunde.

Det er med andre ord uhyre tett i toppen av norsk eliteserie. Dramaet fortsetter i Sparebanken Sør Amfi fra kl. 17.00 i ettermiddag. Det er så jammen stedet du bør være!

Og husk, har du barn? Ta det med. Fra kl. 16.00 er det Halloween og leker og konkurranser for de minste. Klær du deg ut? Ja, da slipper du også gratis inn i hallen!

#ØIFArendal #LittBedreHverGangViMøtes