Seier i generalprøven for ØIF Arendal-rekruttene! – ØIF Arendal

Seier i generalprøven for ØIF Arendal-rekruttene!

Det er 14 dager igjen til ØIF Arendal G20 møter Nærbø i semifinalen i NM. I dag møttes lagene i 2 divisjon, og for en maktdemonstrasjon det skulle vise seg å bli!

Det er kun 14 dager igjen til det braker løs i Sør Amfi mellom ØIF Arendal og Nærbø i G20 NM! I dag var det generalprøve mellom lagene i 2. divisjon. Kampen ble spilt i Nedeneshallen, og begge lag stilte med flere spillere som er aktuelle for G20-kampen. Kjetil, William og Olaf var med fra elitelaget og alle spilte gode kamper. Kjetil ble dagens toppscorer med 10 mål, samtidig som det kollektive skal hylles i dag. Spillerne på banen leverte, keeperne i mål stod som noen vegger, og spillerne på benken holdt moralen oppe og leverte da sjansen kom.

Kampen startet forrykende for ØIF og etter 16 minutter hadde Nærbø allerede brukt 2 time-outer og stillinga var 12-6. En forrykende Oliver Trondal var helt strålende bakerst i buret, og reddet flere 100%-sjanser som Nærbø fikk. Til pause stod det 17-12 til ØIF Arendal.

Etter pause var det langt jevnere, og Nærbø klarte å hente inn ledelsen. Da det kun var 6 minutter igjen, ledet ØIF guttene kun med 1 mål. Teis Oveland kom inn i målet og hadde noen matchavgjørende redninger de siste minuttene. Gutta klarte igjen å mobilisere, og avsluttet bra og vant til slutt 33-28.

Marinko Kurtovic og Luka Panza var strålende fornøyd med laget, og mente dette var en viktig seier for det mentale overtaket før semifinalen i G20! Nå oppfordrer vi alle til å holde av lørdag 17. november, for da skal vi vinne mot Nærbø igjen!