Fire timer på TV2 på under en måned! – ØIF Arendal

Fire timer på TV2 på under en måned!

ØIF Arendal er virkelig i "skuddet" om dagen. Først og fremst gjennom gode prestasjoner ute på banen. Men riksmedia har også bydd klubben mye oppmerksomhet. Og håndballens TV-samarbeidspartner, TV2, har valgt ikke mindre enn tre ØIF Arendal-kamper nå i høst! Så langt!

I underkant av 4 timer direkte TV-sendt Arendal og ØIF Arendal-reklame kommer det til å bli når byens håndball-lag har spilt alle de spennende kampene. Det startet med NM-kvartfinalen mot Drammen fra Sparebanken Sør Amfi.

Neste fredag er det nok en gang Drammen og ØIF Arendal som skal sendes på TV2. Denne gangen er det eliteseriekampen mellom samme lag fra Drammen som også blir vist.

Og når Halden kommer til Sparebanken Sør Amfi for å spille semifinale i NM, da kommer også Harald Bredeli og Bent Svele med sitt TV-team for å følge hvert eneste kast, redning og avgjørelse.

#ØIFArendal #LittBedreHverGangViMøtes