Er du klar for tidenes november måned? – ØIF Arendal

Er du klar for tidenes november måned?

November 2018 kan komme til å bli tidenes november måned for ØIF Arendal. Det starter med to påfølgende toppkamper i eliteserien (Kolstad/Drammen). Fortsetter med NM-semifinale for både U20- og elitelaget, før det skal kjempes om avansement til åttendedelsfinale i Europacup. Og helt mot slutten av måneden kommer Bodø på besøk.

Liker du håndball? Ja, da kan det hende at november ikke blir så mørk som måneden normalt er. For denne novembermåneden kommer til å stå i håndballens tegn. Det kommer toppkamper på rekke og rad. Og kommer våre gutter helskinnet gjennom november, da spilles det om titler både i serie, NM og E-cup!

Det hele starter med toppkampen mot Kolstad allerede søndag 4. november kl. 17. Det er nummer 1 mot nummer 2 på tabellen. Og ikke minst er det Halloweenkamp for alle barna!

Deretter venter Drammen i Drammenshallen fredag 9. november. To av sesongens absolutte favoritter møtes til toppoppgjør (direktesendt på TV2).

Og bare fire dager etter Drammen er det ny storkamp i Sparebanken Sør Amfi. Da kommer Halden Topphåndball på besøk for å kjempe om retten til NM-finale spill i Oslo Spektrum i romjulen! Merk dato: Tirsdag 13. november kl.20.15 (direktesendt på TV2)

Så er det Europacup og tyrkisk motstander igjen. Vel nesten. For lørdag 17. november kl. 15.00 skal U20-laget ut i tidenes tøffeste oppgjør for å komme seg til NM-finale i Oslo Spektrum de også. Motstander Nærbø er årets favoritt til tittelen. Det er også regjerende mester. Klarer våre gutter, med god hjelp av publikum, å stå i mot «overmakten»? Vi rigger Sparebanken Sør Amfi som til eliteseriekamp. Alle sesongkortene er gyldig også til denne kampen. Og vi håper vi virkelig mange publikummere til å støtte våre rekrutter på rekordjakt!

Så er det Europacup og nok en tyrkisk motstander. Denne gangen er det fjorårets tyrkiske seriemester som kommer på besøk. Og forrige runde viser at vi trenger all den støtte og hjelp vi kan få. Første kampen går hjemme søndag 18. november kl. 18. Vi trenger et godt resultat med oss til Tyrkia hvor returkampen spilles søndag den 25. november kl. 17. Vi reiser til Tyrkia med stor delegasjon og skal sørge for hyppige oppdateringer. Kampen vil bli streamet. Når streamen er klar, vil vi annonsere den for vårt publikum via våre Facebook-sider.

November avsluttes med hjemmekamp mot Bodø 28. kl. 18. Kommer våre gutter helskinnet gjennom dette programmet… da kan det virkelig være at det blir edelt metall her på Sørlandet. Og hva er vel bedre enn å lyse opp mørketiden med fantastiske håndballkamper?

Bli med å støtt våre gutter på veien til stolte øyeblikk i Sparebanken Sør. Vi gleder oss til tidenes november måned!

#LittBedreHverGangViMøtes