Svermen vil ha med akkurat DEG på bortekampene – ØIF Arendal

Svermen vil ha med akkurat DEG på bortekampene

Lyst til å støtte guttene fra ØIF Arendal også på bortekampene? Du har sjansen i høst. Som alltid setter nemlig Svermen opp buss til bortekampene. Det er tre skikkelig spennende kamper igjen denne høsten – før jul – som er verdt å få med seg.

Og det viktigste av alt, er at en trenger IKKE å være medlem av Svermen for å bli med supporterklubben på borteturene, men det understrekes fra ledelsen av supporterklubben at det vil være fullt mulig å melde seg inn.

 

La oss ta den første av de organiserte turene først! All påmelding til turene går til Kari på telefon 95449538.

Fredag 9. november er det duket for bortemøte mot Drammen HK, en av tittelkandidatene, og laget som ØIF nylig sendte ut av cupen i kvartfinalen. Kan det da bli mer spennende enn å ta turen til Drammens lekegrind i Drammenshallen?

Og i tillegg har også denne kampen gratis adgang for publikum …

Bussen kjører fra Rema 1000 på Nedenes 15.00 og har stopp på Harebakken og der folk har behov for å plukkes opp langs ruta mot Drammen.

Pris: 250.- kroner, som inkluderer buss tur/retur, kaffe, bakervarer og MASSE moro – og et spennende loddsalg på retur med flotte gevinster!

Er du ikke medlem av Svermen, koster det 350 kroner.

– Vi er hjemme FØR midnatt, lover Jørn Holmestrand, leder av Svermen.

 

Neste bortekamp er også en skikkelig kremkamp. Haslum har sportslig vært bedre, men det betyr ikke at bæringene ikke biter fra seg. Derfor kan den ekstra støtten fra tribunen og en haug med arendalitter, være det som skal til for å ta to nye, viktige poeng i kampen om serietittelen.

Kampen spilles onsdag 5. desember i Nadderudhallen.

Også her reises det 14.30 fra Nedenes, med mulighet for å bli plukket opp på veien. Prisen er 250/350 kroner.

Opplegget i bussen blir det samme som for møtet med Drammen.

 

Siste mulighet for en bortetur før jul, er Falk Horten 19. desember.

Også denne kampen spilles en onsdag, og kampstart er 18.00. Denne kampen burde være helt perfekt for dem som ønsker seg et avbrekk i julestria og vil se ØIF-guttene krige til seg en viktig seier.

Bussen går 15.00 fra Nedenes og opplegget er likt de to foregående turene. Prisen er 200 kroner for medlemmer og 300 for dem som ikke er Svermen-medlemmer. Bussen vil være tilbake i Arendal før klokka blir 23.00.

Kanskje er det å ta med en venn på bortekamp den perfekte julegaven til den som har alt?

– En meget god idé. Det er noe i alle fall jeg ville blitt glad for, smiler Jørn Holmestrand.

– Det er bare å melde seg på til Kari på telefon 95449538, legger han til.

ØIF-guttene skal også på tur til Bergen og Fyllingen i løpet av høsten, i tillegg går turen til Bodø. Men til de kampene blir det ikke satt opp noe organisert tur fra Svermens side, men flere vil ganske sikkert ta turen på egen hånd. Det samme gjelder til bortekampen i Tyrkia i 3. runde av Challenge Cup.

 

Supporterlederen håper det støttes opp om borteturene til Svermen, som feirer tiårsjubileum i 2018.

Han trekker frem at det er så utrolig viktig at laget får støtte i vanskelige bortekamper, spesielt i en sesong som ser ut til å bli en skikkelig thriller. For ØIF-trener Marinko Kurtovic har nemlig flere ganger vært klokkeklar på at støtten fra tribunen – borte som hjemme – er den åttende spilleren i kampene.

 

Så langt har ikke oppslutningen på turene til bortekampene vært like bra som før om årene. Til kampen mot Bækkelaget var det om lag 20 personer som tok turen.

– Med bare 20 deltakere, nærmer vi oss et nivå der vi ikke kan bruke buss mer, at det ikke går i balanse med kostnadene. Derfor håper vi virkelig at alle som ønsker å støtte ØIF, vil være med oss. Guttene trenger oss, avslutter Jørn Holmestrand.

En gjeng fra Svermen hadde tatt turen til Nærbø tidligere i høst. Nå vil de ha med akkurat deg for å støtte laget i de neste kampene.