Rekruttenes helg – ØIF Arendal

Rekruttenes helg

Både ØIF Arendal G16 og G18 har vært i aksjon denne helgen. G18 fikk en seier, ett tap og en uavgjort, mens G16 vant sin kamp mot Haugaland!

Etter lørdagens uavgjort mot Havørn skulle ØIF G18 spille mot Viking Stavanger og Nærbø på søndag. Begge kampene ble veldig jevne ,og det endte med en seier og et tap. Klokka 11 var Viking Stavanger klare for kamp i Stavanger idrettshall. Guttene startet veldig bra, og de ledet 14-19 til pause. Ledelsen var mer enn nok, og kampen endte 27-30 mot Stavanger. Toppscorer for ØIF var Oscar Duus Carlsen med 11 mål!!

I den andre kampen kl. 14.20, var det et litt slitent ØIF lag som møtte Nærbø, som er favorittene til å vinne årets serie. Det tok en stund for guttene å komme igang, og til pause stod det 15-9. Etter pause derimot, mobiliserte guttene, og vant andreomgangen med tre mål. Kampen endte 23-20 til Nærbø, men det var en godt gjennomført kamp for guttene. Dermed endte det med 3 poeng av 6 mulige denne helgen for ØIF Arendal G18.

ØIF Arendal G16 spilte kamp mot Haugaland i Nedeneshallen på søndag. Haugaland måtte reise hjem uten poeng denne gangen. En god start la grunnlaget for kampen, for til pause stod det 16-11. Ledelsen holdt seg igjennom andreomgangen, og kampen endte 30-25 til ØIF Arendal. ØIF sin toppscorer var i dag Fredrik Nøtnes.