ØIF Arendal G20 spiller semifinale i NM på hjemmebane! – ØIF Arendal

ØIF Arendal G20 spiller semifinale i NM på hjemmebane!

I dagens trekning ble det klart: ØIF Arendal G20 skal møte regjerende mester Nærbø på hjemmebane i G20! Kampdato er enda ikke klar, men det skal skrives ny håndballhistorie på Sørlandet, når G20 spiller semifinale i Sør Amfi!

Klokka 14.00 i dag stod Håndball-Arendal stille! Det var trekning av semifinalene i G20 NM. Fire lag var med i trekningen: ØIF Arendal, Nærbø, Haslum og Bækkelaget. De andre lagene har mye erfaring fra tidligere junior-NM, blant annet med regjerende mester Nærbø. Gutta var klare på at for å vinne NM, må alle lag slås, en eller annen gang.

Vi trakk regjerende mester Nærbø, som i likhet med oss har vunnet alle kampene til nå i G20 NM. I innledende runde møtte Nærbø Haslum og Falk Horten. To lag med herrelag i eliteserien. Falk Horten ble feid av banen, mens Haslum bød på god motstand. I kvartfinalen møtte Nærbø Sandefjord. Med 29-26 på hjemmebane, var de det første laget som ble klare for semifinale.

Nærbø har bygd seg opp og etablert seg som en av Norges mest spennende klubber for fremtiden. Mange av G20-spillerne til Nærbø spiller på Elitelaget, i likhet med noen av ØIF-spillerne.

Vi er klare for å blø for drakta, og skrive ny håndballhistorie når Nærbø kommer på besøk!