Eliteserien: Ikke slått Bækkelaget i Oslo siden september 2015! – ØIF Arendal

Eliteserien: Ikke slått Bækkelaget i Oslo siden september 2015!

Det er nå godt over tre år siden ØIF Arendal klarte å tukte Bækkelaget i Eliteserien i Oslo. Vi må helt tilbake til 30.september 2015 sist gang våre gutter kom fra møte med de gule og blå med poeng hjem til Sørlandet.

Bækkelaget har imponert siste kamper i eliteserien og må sies, sammen med ØIF Arendal, å være formlaget i Eliteserien akkurat nå. Med uavgjort borte mot Elverum og solid seier mot Drammen, står det respekt av det Tom Erik Skarpsno får ut av sitt mannskap i sin første sesong i BSK. I det ligger også semifinale i NM.

Litt bekymringsverdig er det å lese ØIF Arendals svært dårlig statistikk mot Bækkelaget nettopp i Oslo. På 11 kamper har våre gutter kun vunnet 3 av oppgjørene. Ett har endt uavgjort. Hele 7 ganger har vi reist fra Oslo uten poeng og med ingenting annet i bagasjen enn minusmål.

Og vi skal ikke lengre tilbake enn til fjoråressesongen. Da reiste våre gutter til Oslo som storfavoritter uten at det på noen måte kom til uttrykk gjennom kampen. Bækkelaget stakk av med alle poengene i en svært målrik affære, 35-34.

I seriesammenheng har lagene møtte hverandre 9 ganger i Oslo. ØIF Arendal har vunnet 2 ganger.En har endt uavgjort.

Det er med andre ord duket for en svært spennende affære i Nordstrand Arena kl. 18.00 søndag. Dette er en kamp hvor ØIF Arendal virkelig kan vise at man har tatt nye steg og mener alvor med titteljaget bak siste sesongers suverene Elverum.

En seier mot NM-semifinaleklare Bækkelaget i Oslo vil sende et nytt varselsignal fra vår hardsatsende klubb. Og ikke minst vil ØIF Arendal befeste posisjon på toppen av tabellen. Hva er vel bedre enn akkurat det?