Sterkt poeng i helgens første kamp for ØIF Arendal G18! – ØIF Arendal

Sterkt poeng i helgens første kamp for ØIF Arendal G18!

I helgens første kamp i Stavanger møtte ØIF Arendal G18 Havørn, og for en kamp det skulle bli! Kampen endte uavgjort, selv om det så mørkt ut når det gjenstod 30 sekunder.

I helgens første kamp møtte ØIF Arendal G18 Havørn. Havørn var også motstander i Lerøykvalifiseringen, der det dessverre endte med tap. I dag ledet Havørn mesteparten av kampen, men resultatet ble 28-28. En del tekniske feil og bomskudd gjorde at ØIF havnet både 3 og 4 mål bak i løpet av kampen. ØIF G18 gav derimot aldri opp, og svarte hver gang Havørn dro ifra.

Med 20 sekunder igjen av kampen var stillinga 28-27 til Havørn, og hjemmelaget ble tildelt straffekast. Teis Oveland, som hadde stått bra igjennom kampen, ble byttet ut med Oliver Trondal. Oliver reddet straffen, og ØIF Arendal fikk returen. På vei fram klarte Emil Pedersen å spille inn til Joakim Ulven på strek, som skaffet straffe til ØIF, og 2 minutter på Havørn. Med 12 sekunder igjen av kampen stod Niklas Kristensen klar på straffemerket. Han scoret og utligningen var et faktum!

Havørn fikk en siste sjanse som Oliver reddet, og kampen endte uavgjort! Oscar Duus Carlsen og Niklas Kristensen scoret begge 9 mål hver og ble dermed kampens toppscorere.