Rekruttenes uke – ØIF Arendal

Rekruttenes uke

Mens elitelaget spilte kamp mot Drammen var rekruttene i Porsgrunn og spilte mot Urædd. Der ble det en knepen seier! G16 trakk også denne uken motstandere i Bringserien og skal blant annet ha hjemmearrangement i tidlig februar!

Mens elitelaget spilte kamp og leverte til de grader mot Drammen, og sikret semifinale i NM, var rekruttene i Porsgrunn og spilte mot Urædd. Dette ble en svært jevn og spennende kamp i 2 divisjon. Med hjelp av William og Kjetil fra elitelaget klarte rekruttene å ta to poeng. Det mest positive å ta med seg fra kampen, er utviklingen som har foregått det siste året, hvor laget har samlet mer rutine og klarer å avgjøre tette kamper til egen fordel. I fjorårets kamper var det flere 1 og 2 målstap, mens årets start tyder på at laget har lært av tidligere feil og er nå mer rutinerte.

Selv om det ble scoret mange mål, var det gutten mellom stengene som var banens beste i denne kampen. Oliver Trondal kom inn etter få minutter, og leverte flere matchavgjørende redninger igjennom hele kampen, og i sluttminuttene.

Nå venter ny Stavangertur for G18. Her skal de møte Havørn på lørdag klokka 18.00, og Viking Stavanger klokka 11.00, og Nærbø 14.20 på søndag.

G16 trakk denne uken motstanderne sine i Bringserien. Med blant annet hjemmearrangement 2./3. februar! Her er det bare å glede seg, for rekruttene har mye håndball å by på!