Stor ØIF Arendal-dag i vente! – ØIF Arendal

Stor ØIF Arendal-dag i vente!

I dag er det først og fremst kampdag. NM-kvartfinale mellom ØIF Arendal og regjerende Norgesmester, Drammen Håndballklubb. Men klubben har også varslet to gode nyheter servert i løpet av dagen. Det er bare å følge spent med! Det gjør Harald Bredeli i TV2 også. TV-kanalen er i Arendal hele dagen for å lage reportasjer!

Kl. 20.15 «smeller» det i Sparebanken Sør Amfi. Det er to av årets store tittel- og medaljefavoritter. Regjerende Norgesmester Drammen mot utfordreren ØIF Arendal. Begge spådd helt i toppen av herrehåndballen denne sesongen.

Men klubbens ledelse har også annonsert to re-signeringer i løpet av dagen. Og TV2 er allerede på plass i Arendal for å lage reportasjer om hendelsene.

Det er med andre ord duket for en fantastisk ØIF Arendal-dag. Og det er å håpe at publikum svarer opp i Sør Amfi slik at Andrè Lindboe og resten av gutta får den støtte de fortjener fra tribunen!

#LittBedreHverGangViMøtes