– Med samme trykk fra publikum som fredag, slår vi også Drammen – ØIF Arendal

– Med samme trykk fra publikum som fredag, slår vi også Drammen

André Lindboe er glad for å være tilbake. Nå vil han til cupfinalen med ØIF.

16 mål tegnet en ferske signeringen seg for mot Selkaspor, i det som ble et comeback etter en måned på sidelinjen for venstrevingens del.

Onsdag heter motstanderen Drammen. Da er det en semifinale i cupen som ligger i potten. Og Lindboe er klar på hva som må til, for ØIF trenger hjelp også mot Drammen. 

– Jeg håper publikum lager samme trykk som på fredag. Det var så kult å spille den kampen. Slik må det også være mot Drammen, for vi trenger den hjelpen vi kan få også nå. Med samme trykk, slår vi også Drammen, sier han.

 

Han fremhever at Drammen er et godt lag. Før sesongen ble Drammen holdt som tittelutfordrer i eliteserien, sammen med Elverum og ØIF. Men Drammen har fått et lite skudd for baugen, i og med at svært viktige Gøran Sørheim er ute med skade og neppe er på banen før i andre halvdel av sesongen.

– Drammen er gode, ingen tvil om det. Det er et lag med mye kvalitet. De mangler et par spillere, men det kan vi ikke vi bruke energi på. Vi må bruke energien på de spillerne som kan spille kampen. Det største fokuset må vi ha på oss selv. Vi får ta ting etter hvert som de skjer, slår Lindboe fast. 

 

Etter å ha vært skadet en måned, er det godt for venstrevingen å være tilbake på banen igjen.

– Ja, det er godt. sinnssykt godt å være med igjen.

Comebacket – 16 mål mot Selkaspor – ble av beste merke for venstrevingen med landskamper for Norge. 

– Jeg skal gå inn og være en bidragsyter, uavhengig om jeg har vært ute en måned eller ikke, men det ble ganske ekstremt fredag mot Selkaspor, smiler Lindboe.

– En blir sulten av å sitte på sidelinjen. Det er så kjedelig å gå skadet, kun kaste ball på trening og føre statistikk under kampene, beskriver han.

 

Og Lindboe, han vil til Spektrum med sine nye lagkamerater. 

– Selvsagt vil vi til cupfinale i Spektrum. Vi skal gjøre alt for å komme dit. Målet er å kjempe om alle titlene og vi er med i kampen fortsatt, men da må vi vinne onsdag, melder André Lindboe.