Svermen har fått mer å «spille» på! – ØIF Arendal

Svermen har fått mer å «spille» på!

Vi i svermen har lenge ønsket oss et instrument i tillegg til de 6 trommene vi har (2 stor- og 4 skarptrommer). Vi sendte ut en forespørsel blant venner og kjente i diverse medier samt ringe litt rundt. Hva skjer - jo når jeg ringer til Odd-Bjørn Jensen så sier at han har kanskje har et flygelhorn!

Siden både Odd-Bjørn Jensen og sønnen spiller trompet og flygelhorn måtte saken opp i «familierådet». Der er det saken nå ferdig behandlet og Svermen har fått mer å spille på!
– Når vi i Svermen har ønsket oss et flygelhorn er det fordi vi har allerede alliert oss med en som kunne tenke seg å spille sammen med oss, og du kan tro Elisabeth Haglund ble kjempeglad når jeg ringte og fortalte at kanskje var det et flygelhorn på gang. Vi hadde allerede fått respons på en kornett, men dette anser vi som et strålende oppgradering, forteller Svermen-sjef Jørn Holmestrand.
Ny telefonsamtale med Odd-Bjørn, som hadde hatt «familieråd» med sin sønn og de var enige om at det ene flygelhornet de hadde hjemme kunne smøres opp og pusses litt, så var det presentabelt for å bli brukt i Svermen!
Så kommer det alltid spennende punktet – hva gjør vi ift økonomi? – Nei, dette ville gjerne Odd-Bjørn og sønnen bidra med til Svermen!! kommer det raskt og ikke så lite imponert fra Jørn.
– Siden det er en stund siden Elisabeth var aktiv trompetist vil vi gi henne litt tid på å trene, men vi vil nok være utålmodige på å få henne med i «gjengen» så det kan bli enda mer liv på tribunen.
– Siden vi i år har innført fløyteforbud i Sør Amfi, vil det være et kjærkomment tillegg å få et instrument som kan bidra til lyd, men med et musikalsk tilsnitt, skryter Svermenforman forventningsfullt.
ØIF Arendal jubler og sier titusen ganger takk til Odd-Bjørn og Tommy Bjørn!