Gjett hva som motiverer Martin mest foran kvartfinalen i cupen – ØIF Arendal

Gjett hva som motiverer Martin mest foran kvartfinalen i cupen

- Det er jo bare å se på veggen ...

Martin Lindell kom til ØIF Arendal foran forrige sesong. Svensken drømmer om å herje i Spektrum som ØIF-spiller i romjula, som han gjorde mot Vålerenga i forrige cuprunde, der han dundret inn 12 mål og var den største bidragsyteren til at ØIF gikk videre til kvartfinalen mot Drammen.

 

Det er en spesiell ting som både Martin og de andre ØIF-guttene bruker som en viktig inspirasjonskilde foran kampen mot Drammen i Sør Amfi onsdag kveld. 

For i Sør Amfi henger det et stort banner på den ene kortveggen. Der er det bilder fra den forrige cupfesten – cupfinaleseieren over Bodø i 2014.

– Bildet på veggen minner oss på den forrige festen, og gjør at vi virkelig har lyst til å oppleve dette igjen, slår Martin Lindell fast.

 

Opplevelsen fra returkampen mot Selkaspor – som endte med 41-29-seier og avansement til 3. runde i Challenge Cup – er ute av hodene, og skal ikke ha noe å si for prestasjonen når Drammen kommer på besøk. 

– Nei, det skal ikke ta så mange dager å få en kamp ut av hodet. Det var en god opplevelse, med fantastisk stemning, men det er Drammen som gjelder nå. Selkaspor er ute av hodene våre nå, forsikrer Lindell.

 

Han håper publikum lager samme stemning som i europacupen når en semifinaleplass står på spill i Sør Amfi mot Drammen.

– Det var helt magisk, ut over det vanlige. Det var en boost å spille den kampen. Får vi slike tilstander igjen, da skal vi også gi tilbake!

– Hva slags kamp tror du vi får?

– En fysisk kamp, der det blir om å gjøre å sette forsvaret tidlig. Og vi må stoppe streken deres, Joakim Hykkerud, fra å få herje som han vil. Da er vi kommet langt, mener han.

Drammen mangler for øvrig viktige Gøran Sørheim, som er ute av spill hele høsten.

 

Høsten er han fornøyd med for lagets del. 

– Så langt har det vært bra. Det var kun i Tyrkia vi mistet fokus, ellers har det vært veldig bra, mener han.