Seier i lokalderby for ØIF Arendal G18 – ØIF Arendal

Seier i lokalderby for ØIF Arendal G18

Det var klart for lokalderby i Nedeneshallen i ettermiddag. Randesund var motstander i dagens 27-21 seier!

I dag var det duket for en klassiker på Sørlandet. ØIF Arendal G18 vs Randesund G18. Dette er ofte jevne kamper med høy temperatur. Etter mange kamper de siste ukene fikk bredden av troppen mulighet for å vise seg, og den sjansen tok mange vare på.

Etter en jevnspilt første 15 viste ØIF gutta hvem som hadde mest å gå på. Til pause stod det 17-11 til ØIF. Etter pause fortsatte guttene og det ble mye rotering. Bak stod Nicolai Helgøy som en vegg og reddet det meste som kom i starten av andre omgang. Niklas Molkte og Marius Nilsen bidro med sju mål hver framover og ble med dagens toppscorere. Trener Luka Panza oppsummerte kampen med å si at forsvaret var det beste med kampen.

Etter en litt rotete slutt endte kampen 27-21 til ØIF Arendal!