Rekord, rekord, rekord! – ØIF Arendal

Rekord, rekord, rekord!

For et publikum, for en stemning, for et lag, for en klubb!!! Vi sendte tyrkerne hjem i skam og vi satte "fyr" på Arendal. Når dette kan være starten på sesongens Europacup, er det bare å glede seg til resten av sesongen i Norges desidert beste hjemmearena!

Aldri har ØIF Arendal hatt flere publikummere på en hjemmekamp i Europacup. Aldri har stemningen vært større. The Big European Turnover satte de fleste rekorder som det var mulig å sette!

Og du verden å fantastisk det var å vise tyrkerne hvordan håndballsporten «egentlig» er. Du verden hvor godt det er at dette ikke handlet om utenom sportslige forhold. Om kloakk, møkk og urin. Om fett på målstenger.

Det handlet bare om hvor gode våre spillere var. Hvor fantastisk hjemmepublikum var.

At tyrkerne spilte en håndball som ikke på noen måte gjorde det selvsagt at vi skulle komme skadefrie gjennom kampen, gjør gleden av å sende dem hjem og ut av det Europeiske selskapet helt fortreffelig.

Nå har ØIF Arendal gjort sin del av jobben. Nå er det opp til det Europeiske Håndballforbundet å gjøre resten!

Vi venter i spenning!