Hjelp gutta videre i E-cup – slipp deg løs! – ØIF Arendal

Hjelp gutta videre i E-cup – slipp deg løs!

Kjære fantastiske ØIF Arendal-supporter. Sørlandspublikum er for «snilt»! Det er E-cup. Vi møter fanatiske supporter og tvilsomme metoder på bortebane. Supportere som virkelig setter press på alle kampens aktører, bortelag, dommere og observatører. Det fikk våre gutter erfare i Tyrkia sist helg. Ettertrykkelig.

Det er tid for å ta igjen! Selvsagt innenfor rammene av FairPlay. Og vi skal vise hvordan dette «egentlig» skal gjøres. Gutta ute på banen. Og du oppe på tribunen.

Akkurat denne fredagen skal du «tørre» å slippe deg løs, selv om naboen sitter på samme tribune. Ja, selv om han sitter på plassen ved siden av. Vi trenger din mest engasjerte versjon av deg selv. For 6 mål å ta igjen er en bragd om vi skulle klare det. Og bragder skaper man best i fellesskap. Skal ØIF Arendal gå videre i E-cup, så må du gjøre din del fra tribunen.

Skal dette gå veien må vi ha stemningsrekord på tribunen. Spillerne drømmer om #TheBigEuropeanTurnOver. Vi ønsker å sende et signal til alle i Europa, du «kødder» ikke med ØIF Arendal. Da tar vi igjen på vår måte, både på og utenfor banen. Innenfor FairPlay skal vi gjøre oppholdet i 2×30 minutter svært ubehagelig for våre venner fra Tyrkia.

Vi håper vi får all den hjelp vi trenger fra deg i dag!