U20-NM: I dag drømmer de om å skrive historie! – ØIF Arendal
G20 gikk helt til semifinale forrige sesong

U20-NM: I dag drømmer de om å skrive historie!

I skrivende stund sitter ØIF Arendals U20-gutter i klubbens flotte spillerbuss på vei til kvartfinale i U20-NM. Motstanderen er en hard nøtt, Follo. En semifinale vil være historisk for ØIF Arendal og det er en motivert og tent rekruttgjeng på vei til Oslo.

ØIF Arendal satser hardt på rekruttering. Og det har gitt resultater. I dag spiller U20-laget kvartfinale i NM etter en suveren forestilling i puljespillet. Norges Håndballforbunds oppsette for U20-NM er ikke særlig godt når puljevinner Follo og puljevinner ØIF Arendal braker sammen allerede i kvartfinalene. Selvsagt burde puljevinnerne fått vært sitt nr. 2 lag fra en av de andre puljene.

Denne skjevheten i spilleprogrammet gjør at det er et skikkelig spennende oppgjør i vente i Skihallen i ettermiddag.

U20-laget til ØIF Arendal utgjør også hovedstammen i 2. divisjonslaget. Sånt sett har gutta fått god anledning til å spille seg sammen, selv om de spiller på forskjellige lag til daglig.

Ekstra morsomt er det at samarbeidet med Kragerø gjør at det er fire Kragerø-gutter med på laget. Det viser at samarbeid med samarbeidsklubber fungerer.

Så er det bare å kryss fingrene og håpe på jubelrapporter fra Skihallen. Kampen starter kl. 19.00 og resultatservice vil du kunne få på klubbens Facebook og Instagramsider utover kvelden.

#ØIFArendal #LittBedreHverGangViMøtes #VeienTilOsloSpektrum