ØIF Arendal G20 er i semifinalen!! – ØIF Arendal

ØIF Arendal G20 er i semifinalen!!

En lang reise, en tøff motstander og en dårlig førsteomgang kunne ikke stoppe ØIF Arendal G20 i jakten på junior NM gull! 14-12 til pause endte med 25-30 seier!

Ny håndballhistorie er skrevet på Sørlandet av ØIF Arendal G20. For i klubbens lange historie har et juniorlag aldri klart å kvalifisere seg for semifinalen i G20 NM. Gutta visste at Follo ville bli en langt tøffere motstander enn lagene fra gruppespillet og man kunne ikke tatt mer riktig. I sitt sedvanlige offensive forsvar var ØIF Gutta rystet og tvunget til å gjøre flere tekniske feil.

En solid Follokeeper sørget for at ØIF aldri kom opp i ledelsen i løpet av hele førsteomgangen. De fantastiske supporterne som hadde møtt opp en onsdags kveld i Follo kunne vitne to helt forskjellige omganger. For et heltent ØIF lag spurtet ut fra startblokka og viste hvem som var det beste laget.

Etter 8 minutter hadde ØIF for første gang gått opp i ledelsen. En bunnsolid André Bergsholm Kristensen, som også ble kåret til banens beste, stengte til tider buret. «Jeg er veldig lettet og utrolig glad for hva gutta presterer i andreomgang! Nå skal vi vinne semifinalen og komme oss til Spektrum! kommenterte André etter kampen.

En annen som kom inn i andreomgangen og endret kampbildet i favør ØIF Arendal var Marius Nilsen. Marius høstet mye skryt etter kampen og var avgjørende for å løse det offensive forsvaret til Follo. «Helt utrolig å vinne en slik slitekampen! Blir ikke bedre enn å vinne etter å strevd så mye! Personlig følte jeg at jeg grep sjansen jeg fikk

av Marinko og Luka. Det var mye rom i forsvaret og jeg klarte å gjøre oppgavene mine. Alt i alt er jeg veldig fornøyd!»

Da kampen var over og det stod 25-30 til ØIF var gledesscene ubeskrivelige. Stemningen er på topp i bussen på vei hjem og alle gutta er klare for SEMIFINALE!!!!!!