Onsdag er det kvartfinale i NM for U20-gutta! – ØIF Arendal
G20 gikk helt til semifinale forrige sesong

Onsdag er det kvartfinale i NM for U20-gutta!

ØIF Arendals G20-lag imponerte i hjemmerunden og tok seg videre til kvartfinale i NM. Onsdag bærer det avgårde til Ski og Skihallen for å møte Follo i kampen om semifinalebilletter.

Nærbø er allerede klar for semifinale etter å ha slått ut ØIF Arendals puljemotstander Sandefjord Håndball med 29-26.

ØIF Arendal vant alle sine kamper i puljespillet suverent. Puljespillet som gikk i Sparebanken Sør Amfi. St. Hallvard, Lillestrøm TH og Sandefjord Håndball fikk alle kjenne på sørlandsklubbens ambisjoner for sin rekrutthåndball. Det var Sandefjord som tok seg videre fra puljen sammen med ØIF Arendal. Mens Vestfoldingene nå har møtt sine overmenn på jæren. ØIF Arendal vant med suverene sifre 34-22 mot Sandefjord.

Var ØIF Arendal suveren i sine kamper, var ikke Follo  mindre suverene i sine. Vålerenga ble «vasket» av banen med 21-måls seier, 33-12. Og Runar fikk også kjenne «pisken», Follo stoppet ikke før det stod 31-18. 13-målsseier og en totalt målforskjell på 34 (1) mål!

U20-laget reiser til Ski onsdag i ØIF Arendals nye buss. Det er å håpe at denne og spillernes prestasjoner på elitelaget siste kamper har gitt selvtillit nok til å greie bragden – et avansement til en semifinale i NM for U20-lag.

Kampen starter kl. 19.00 og går i Skihallen om du er på de trakter. Torsdag spiller Runar mot Haslum og i neste uke spiller Elverum mot Bækkelaget.

NM-finalen for U20 går i Oslo Spektrum 29. desember 2018.

Vi krysser fingrene og håper på suksessfulle unggutter også!

#LittBedreHverGangViMøtes