Øyestad og Hisøy-rekruttene får «smake» elitearrangementet! – ØIF Arendal

Øyestad og Hisøy-rekruttene får «smake» elitearrangementet!

Søndag har ØIF Arendal ryddet plass for de kommende håndballstjerne på Sørlandet. Øyestad har invitert Histøy, Fløy og Kragerø gutter 2003 til treningsturnering. Og ØIF Arendal har ryddet plass så de unge 2003-talentene skal få spille på ferdigrigget elitearena! To finalister skal spille finale i pausen, kanskje med 2 000 på tribunen!

Det er all mulig grunn til å sette av hele søndagen i Sparebanken Sør Amfi. For gjennom formiddagen blir det rekruttkamper på løpende bånd. Med byens egne to lag, Øyestad og Hisøy, mot Fløy og Kragerø. I fjor var det Øyestad som stakk av med seieren, det blir spennende å se om de svarte og røde klarer samme prestasjon i år.

Kl.1200 – Øyestad – Fløy
Kl.1230 – Hisøy – Kragerø
Kl.1315 – Hisøy – Fløy
Kl.1345 – Kragerø – Øyestad
Kl.1430 – Hisøy – Øyestad
Kl.1500 – Kragerø – Hisøy
Kl.1545 – Kragerø – Fløy
Kl.1630– Fløy – Øyestad

Kl. 18.00 ØIF Arendal Elite mot Halden Topphåndball

Kl. 18.35 Finalekamp mellom nr. 1 og nr. 2 i seriespill (i pausen på elitekampen)