NM: TV2 valgte ØIF Arendal mot Drammen som TV-kamp – ØIF Arendal

NM: TV2 valgte ØIF Arendal mot Drammen som TV-kamp

Onsdag den 17. oktober går kvartfinalene i NM. Tidligere i dag ble det klart at ØIF Arendal og Drammen "braker" sammen til dyst i Sparebanken Sør Amfi. Nå er det klart at det blir oppgjøret som TV2 ønsker å sende. Kampen starter kl. 20.15 og skal sendes direkte. Nå er det bare å lage NM-fest på tribunen!

NM-kvartfinalene skal alle spilles onsdag 17. oktober. Kampstart er enten kl. 18.00 eller kl. 18.30. Kun ØIF Arendals oppgjør mot Drammen skal spilles kl. 20.15. Det vil se at alle de andre oppgjørene er ferdige når to av norsk håndballs største klubber braker sammen til sesongen første store oppgjør.

Billetter blir først lagt ut til salgs til uken som kommer. Nærmere informasjon vil bli gitt når den er foreligger.