Marinko lurt ut i veddemål igjen: – Må gå med Vålerenga drakt døgnet rundt i en uke! – ØIF Arendal

Marinko lurt ut i veddemål igjen: – Må gå med Vålerenga drakt døgnet rundt i en uke!

Vålerenga-trener Truls Wettergreen ble inspirert av Marinkos dag i Liverpool-drakt. Nå har han utfordret Marinko til solid veddemål.

– Denne gang slipper han ikke unna med en kveld. Taper Marinko veddemålet skal han gå med Vålerenga-drakt en hel uke, dag som natt, forteller VIF-trener Truls Wettergreen.

Og jammen har Wettergreen stor tro på eget lag. I alle fall om vi skal vurdere premien han har satt i «potten». En ferdig montert Daikin varmepumpe til en verdi rett under kr. 30 000.-!

Det går nok mot en kald vinter i Sandefjord, ler han litt alvorlig og litt spøkefullt. – Selvsagt er ØIF Arendal favoritter. Men de vinner «bare» ni av ti ganger vi møtes… har lar det siste henge i luften.

Truls Wettergreen driver Østlandske Varmesenter og vi forsøker å utfordre han litt ekstra, tror du virkelig at Vålerenga kommer til å vinne kveldens oppgjør?

– Vi får se hvem som er smartest på benken i dag, kommer det kontant. Ingen tvil om at Vålerenga har tenkt å gi det et skikkelig forsøk.

– Vi er en skikkelig god kameratgjeng. Og etter at klubben har ligget litt nede en stund, er vi i ferd med å få til en god satsning. I fjor rykket vi opp og nå jobber vi med potensielle større sponsorer for å se hvor langt vi kan ta det.

Truls Wettergreen roper et varsku til de som måtte ta enkelt på kveldens oppgjør.

– Ja, målt opp mot ØIF Arendal mangler vi nok endel på treningsgrunnlaget. Men det er mange gode håndballspillere i Vålerenga. Jeg vet at sjansene er små, men vi skal virkelig gi alt for å vinne. Og så lenge det er en liten sjanse, skal vi gripe den med begge hender. 

Så da er våre gutter advart, Vålerenga mener alvor i kveld. Skikkelig alvor. Så stort at klubbens trener risikerer å tape en Daikin varmepumpe til nesten 30 000!

#LittBedreHverGangViMøtes