Kan Johnny Jensen legge en masterplan som virker for FalkHorten i kveld? – ØIF Arendal

Kan Johnny Jensen legge en masterplan som virker for FalkHorten i kveld?

Han var en forsvarsspiller av rang. Og han er en luring fra laglederbenken. En luring med et fantastisk engasjement. Og er det noen som bør kjenne ØIF Arendals hovedtrener, Marinko Kurtovic, og alt den erfarne treneren står for. Ja, så er det hans arbeidskollega fra Wang - Johnny Jensen.

Faktum før lagene springer ut i «nye» Sparebanken Sør Amfi er knalltøffe for Vestfoldingene. De har aldri vunnet en offisiell kamp i Sparebanken Sør Amfi. På alle tre forsøkene i 2013/14-sesongen, i 2016/17-sesongen og i 2017/18-sesongen så endte det med hjemmeseier (25-20, 29-23 og 32-19).

Sannheten er faktisk ennå tøffere for FalkHorten og Johnny Jensen. ØIF Arendal har også vunnet samtlige oppgjør i Vestfold. I den, for mange, svært så vanskelige og beryktede Holtanhallen. I samme tre sesonger har ØIF Arendal vunnet. Og kun første sesongen i Vestfold var det jevnt kampen ut. Da vant våre gutter med 1-mål, 25-26 ble resultatet. De to andre sesongene ble det 7-målsseier begge gangene (21-28 og 20-27).

Så var det dette med statistikk da. Kan Johnny Jensen klare å legge en masterplan, motivert at den tøffe historien? Kan det være nok til at det er Johnny som kan møte på Wang mandag morgen med det bredeste gliset? Eller skal «luringen» selv, ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtovic nok en gang «plassere skapet» der det skal stå? Der det har stått i alle oppgjør mellom klubbene så langt?

Vel, svaret får vi i Sparebanken Sør fra kl. 18.00 i kveld. Det er stedet du bør være!

#ØIFArendal #LittBedreHverGangViMøtes