Sterk seier av ØIF Arendal Elite 2! – ØIF Arendal

Sterk seier av ØIF Arendal Elite 2!

ØIF Arendal Elite 2 startet sesongen fantastisk og knuser Haugaland i årets første kamp. Et utrolig angrepspill og et solid forsvar samt en solid keeper fikk en, i utgangspunktet, vanskelig kamp til nærmest å bli en fest!

Dagens kamp mot Haugaland skulle i utgangspunktet være en tøff oppgave for rekruttene i 2 divisjon. Haugland som rykket ned fra 1 divisjon i fjor er blant årets favoritter til å rykke opp igjen. Derfor gikk gutta inn med lave skuldre og leverte varene fra første øyeblikk. Kjetil Åndal var en av tre elitespillere som tok turen ned for å hjelpe rekruttene i dagens kamp, og for en førsteomgang han gjorde! 8 mål på en omgang og 11 til sammen gjorde han til dagens toppscorer.

Allikevel var det Haugaland som ledet til pause 17-18. Trener Luka Panza oppsummerte omgangen ganske bra i pausen: «25 utrolig gode minutter, men 5 svake gjør at vi ligger 1 bak og ikke 3 foran.»

Andreomgangen startet forrykende med en svært en god keeper i Teis Oveland som kun slapp inn ett Haugaland mål det første kvarteret. I samme periode scoret ØIF Arendal 7 mål og la grunnlaget for seieren. Etter pause viste Oscar Duus Carlsen at han ikke ville være noe dårligere enn lagkamerat Kjetil Åndal og banket inn 6 mål på 6 skudd!

35-28 ble sluttresultatet og alle var enige om at dette var en fantastisk kamp!