Øyestad gutter 2004 med fantastisk innsats i Hove Max! – ØIF Arendal

Øyestad gutter 2004 med fantastisk innsats i Hove Max!

2004-laget til Øyestad håndball har virkelig skjønt hva som skal til for å bli gode! Riktignok er det lurt å trene mye håndball. Men vel så viktig er det å drive lagbygging og trene alternativt. Det har spillere og ledere rundt laget forstått. Og i helgen var det fantastisk innsats i Hove Max - med hele laget tilstede!

Se de fantastiske bildene. Lær dere navnene og kjenn igjen ansiktene. Her kan det fort vekk være fremtidens Champions League-spillere vi ser utfolde seg i fantastisk trening og samspill. Lagbygging akkurat slik det skal gjøres i yngre alder. Vi i ØIF Arendal Elite er imponert!

Alle gutta ved samme hinder. De som venter på tur er: Olav, Kristian, Mathias, Henning og William

Mangus Olsen i full fart!

Vel gjennomført: Simen Sveinungsen, Henning Parnes Horrisland, Olav Søftestad

Før start, fra venstre: Oskar Røyneland, William Paul, Mathias Olsen, Henning Parnes Horrisland, Kristian Byholt Gundersen, Christoffer Vørner, Mathias Wahlstrøm, Magnus Olsen, Tobias Svensson, Olav Søftestad, Simen Sveinungsen.

Oskar Røyneland på vei ut av gjørmebadet «Mud surprise»

Vel gjennomført: Fra venstre: Simen Sveinungsen, Henning Parnes Horrisland, Olav Søftestad

Mot slutten av første runde. Bakerst: Tobias Svensson, Christoffer Vørner, Mathias Wahlstrøm.