Knepent tap for ØIF Arendal G18 i sesongåpninga – ØIF Arendal

Knepent tap for ØIF Arendal G18 i sesongåpninga

Det ble dessverre tap for ØIF Arendal G18 i årets første kamp 22-23.

I dag sesongåpnet ØIF Arendal G18 i regionserien mot Stavanger i Nedeneshallen. Dessverre endte det med tap, 22-23. Et offensivt Stavangerforsvar gjorde det vanskelig for gutta i førsteomgang. Mye personlige og tekniske feil førte til at Stavanger ledet 10-14 til pause.

Det ble ikke noe stor forbedring i starten av andreomgang. Med 6 minutter igjen å spille, ledet Stavanger 17-23, men da våknet ØIF skikkelig. Og for en sluttspurt det skulle bli, og hvilke spenning man kunne oppleve i de siste minuttene! Fra benken kom Julian Henriksen som scoret tre mål på 1 minutt, og bidro til at ØIF-guttene kun var 1 mål bak da Stavanger tok time-out og et halvt minutt gjenstod. Stavanger mistet ballen, men det var dessverre litt for seint for å sikre ett poeng.

En liten prat i garderoben etter kampen, hvor gutta fikk sagt sin mening og utvekslet tankene, løftet stemninga mye. ØIF Arendal G18 er iallefall klare til å forbedre seg, og gleder seg til resten av sesongen!