På serieåpningen sist helg, var en spesiell gjest invitert til kampen.

For på tribunen satt ingen ringere enn Arendals store helt fra sist vinter, en idrettsmann som skrev seg inn i Sørlandets idrettshistorie med gullskrift.

Vi snakker selvsagt om Simen Spieler Nilsen – OL-mesteren i lagtempo fra Pyeongchang, sammen med Sverre Lunde Pedersen og Håvard Bøkko. Under OL ble han den første arendalitten med olympisk gull på vinterstid. 

 

I forbindelse med serieåpningen mot Fyllingen var Simen Spieler Nilsen invitert som spesiell gjest på VIP-en. Der ble han hyllet av de fremmøtte.

Men ØIF Arendal hadde en annen tanke med å invitere skøyteløperen fra Arendal Skøiteklub.

For klubben ønsker nemlig å yte litt hjelp til Simen Spieler Nilsen i hans jakt på en større lokal, personlig sponsor. Det trakk Per Carsten Michelsen, arrangementsansvarlig i ØIF Arendal, frem i sin presentasjon. Og Simen, han prøvde å selge seg inn overfør de fremmøtte.

– Jeg stiller opp på det meste jeg kan, fortalte han.

Så er det bare å krysse fingrene for at Simen lykkes i sin jakt på ny sponsor. Uansett heier vi på Simen i hans jakt etter ytterligere fremganger på skøytebanen, både den kommende sesongen og sesongene som følger etter det.