ØIF med hjelp til OL-mester på sponsorjakt – ØIF Arendal
Per Carsten Michelsen og Simen Spieler NIlsen

ØIF med hjelp til OL-mester på sponsorjakt

På serieåpningen sist helg, var en spesiell gjest invitert til kampen.

For på tribunen satt ingen ringere enn Arendals store helt fra sist vinter, en idrettsmann som skrev seg inn i Sørlandets idrettshistorie med gullskrift.

Vi snakker selvsagt om Simen Spieler Nilsen – OL-mesteren i lagtempo fra Pyeongchang, sammen med Sverre Lunde Pedersen og Håvard Bøkko. Under OL ble han den første arendalitten med olympisk gull på vinterstid. 

 

I forbindelse med serieåpningen mot Fyllingen var Simen Spieler Nilsen invitert som spesiell gjest på VIP-en. Der ble han hyllet av de fremmøtte.

Men ØIF Arendal hadde en annen tanke med å invitere skøyteløperen fra Arendal Skøiteklub.

For klubben ønsker nemlig å yte litt hjelp til Simen Spieler Nilsen i hans jakt på en større lokal, personlig sponsor. Det trakk Per Carsten Michelsen, arrangementsansvarlig i ØIF Arendal, frem i sin presentasjon. Og Simen, han prøvde å selge seg inn overfør de fremmøtte.

– Jeg stiller opp på det meste jeg kan, fortalte han.

Så er det bare å krysse fingrene for at Simen lykkes i sin jakt på ny sponsor. Uansett heier vi på Simen i hans jakt etter ytterligere fremganger på skøytebanen, både den kommende sesongen og sesongene som følger etter det.