ØIF Arendal møter Vålerenga i fjerde runde i cupen! – ØIF Arendal

ØIF Arendal møter Vålerenga i fjerde runde i cupen!

ØIF Arendal gikk seierende ut av oppgjøret mellom KIF og ØIF Arendal og gikk dermed videre til fjerde runde i cupen. I fjerde runde venter første divisjonslaget Vålerenga håndball der blir også bortekamp for ØIF Arendal onsdag 26. september.

De resterende kampene i runde fire:

Falk Horten – Halden
Bodø HK – Viking TIF
Elverum – Runar
Sandefjord – Kolstad
Haslum – Nærbø
Drammen – Viking Håndball
OSI Håndball – Bækkelaget

 

På herresiden er sju lag seedet, Elverum, Drammen, ØIF Arendal, Halden, Bodø, Kolstad og Haslum. FyllingenBergen ble slått ut, men ellers er alle elitelagene med, i tillegg til fem lag fra 1. divisjon. Det er Vålerenga, Sandefjord, Viking TIF (Bergen), Viking Håndball (Stavanger) og OSI.