U20-NM: – Kvartfinalen er terminfestet! – ØIF Arendal
G20 gikk helt til semifinale forrige sesong

U20-NM: – Kvartfinalen er terminfestet!

ØIF Arendals fantastiske U20-lag kvalifiserte seg til kvartfinale i U20-NM. Og i forrige uke ble motstanderen klar. Det ble bortekamp mot Follo. Nå er kampen også tidfestet. Den spilles onsdag 10. oktober 2018 kl. 19.00. Bare to dager før hjemmekampen i Europacupen!

Her kan du lese alt om U20-NM

Trakk Follo borte

U20 klare for kvartfinale!

ØIF Arendals fantastiske U20-lag kvalifiserte seg til kvartfinale i U20-NM. Og i forrige uke ble motstanderen klar. Det ble bortekamp mot Follo. Nå er kampen også tidfestet. Den spilles onsdag 10. oktober 2018 kl. 19.00. Bare to dager før hjemmekampen i Europacupen!

De øvrige kvartfinale er:
Nærbø vs Sandefjord
Runar vs Haslum
Elverum vs Bækkelaget

Kvartfinalene skal spilles innen 14. oktober. Vinnerne går til semifinaler. Finalen spilles i Oslo Spektrum samme dag som NM-finaler for seniorer.