ØIF G16 sikret Bringplass – ØIF Arendal

ØIF G16 sikret Bringplass

ØIF G16 reiste til Ski denne helgen for å prøve å kvalifisere seg for Bringserien. Det var en vellykket tur for å si det midlt!

Det gror godt i ØIF rekkene. En uke etter at G20 kvalifiserte seg for kvartfinale i junior NM, klarer G16 å kvalifisere seg til årets Bringserie. Bringserien er den nasjonale serien for G16. Her skulle de møte Ski, Kristiansund og Bravo.

Mot Ski, som vant gruppen suverent, endte det i braktap. 36-14 mot Ski var en liten skuffelse, men Henrik Hippe Kristiansen klarte å banke inn 5 mål for ØIF. Det derimot et lag som ønsket revansje når neste kamp skulle spilles mot Kristiansund. Dette var en viktig kamp for guttene, for det kunne ha vært exit med tap her. Etter en god førsteomgang ledet ØIF 16-11. En jevnspilt andreomgang endte med ØIF seier 31-26. Mange skrev seg på scoringslista og toppscorerne for ØIF var Sander Aaland sammen med Henrik Hippe Kristiansen, begge med 6 mål.

Før helgens siste kamp og søndagens eneste var det seier som gjaldt. Allikevel var det ingen nerver å spore blant guttene for mot Bravo stod det allerede til pause 6-20. Det skulle bli en parademarsj for G16.  Kampen endte 14-32 og toppscorer i kampen var Andre Johnsen med 8 mål.

Vi gratulerer ØIF G16 med kvalifisering til Bringserien og ønsker dem lykke til!