Grane møter Vipers til NM-dyst på onsdag! – ØIF Arendal

Grane møter Vipers til NM-dyst på onsdag!

Sportslig blir nok utfordringen fort litt i overkant. Men publikumsmessig bør NM-kampen mot fjorårets seriemester Vipers være en godbit. Det er ikke ofte det er eliteserielag på damesiden på besøk i Arendal!

Onsdag 5. september er duket for et vanvittig morsomt håndball-oppgjør i Sparebanken Sør Amfi. Grane-damene får besøk av selveste Vipers i 3. runde NM. Vipers stiller med sitt stjernegalleri spekket med landslagsspillere, men vi håper likevel at Grane-jenter skal kunne overraske og gjøre kvelden litt trøblete for Vipers – og tilsvarende spennende publikum.
Etter kampen stiller Vipers opp for selfies og autografer, det samme gjør selvsagt Grane-damene!
ØIF Arendal oppfordrer eget publikum til å varme opp til årets sesong gjennom å støtte Grane mot «overmakten».