ØIF G20 er klare for kvartfinale!! – ØIF Arendal
G20 gikk helt til semifinale forrige sesong

ØIF G20 er klare for kvartfinale!!

ØIF G20 er videre til kvartfinale i NM, etter seier over St. Hallvard 36 - 19!!

Lørdagens kamper endte med full pott over Sandefjord og Lillestrøm, og gutta ville ikke være noe dårligere på søndagen. St. Hallvard måtte vinne for å få avansement, men ØIF-gutta ville ha full pott, og de la ingenting imellom. Det ble kjørt fra start, og allerede etter 6 minutter tok St. Hallvard timeout på stillinga 6-2. Det hjalp lite, for til pause var stillingen 20-10.

Før kampen hadde laget en målsetting om ikke å slippe inn mer enn 20 mål. Etter pause ble det endel rullering,  og alle som var i troppen fikk spilletid. 7 minutter ut i andre omgang hadde ØIF scoret 4 mål, og St. Hallvard 0. Etterhvert prøvde St. Hallvard å  spille 7 mot 6 i angrep. Det åpnet derimot for noen lette mål for ØIF, deriblant keeper Oliver Trondal, som kunne tegne seg for sitt første mål i årets junior-NM. Nesten alle havnet på scoringslista og Olaf Hoffstad ble dagens toppscorer med 7 mål. Stillinga endte til slutt 36-19.

Stemninga er på topp, og trenere og spillere er storfornøyde med helgens kamper!

Nå venter kvartfinale, men motstander og dato er fremdeles ukjent. Vi må igjen bare takke for støtten fra frivillige, publikum og for et flott arrangement her hjemme i Sør Amfi.