Frode Scheie: – Arendal viser muskler ved å signere André Lindboe! – ØIF Arendal

Frode Scheie: – Arendal viser muskler ved å signere André Lindboe!

- Jeg synes at ØIF Arendal skiller seg ut kommersielt, måten de skaper blest om kampene i sosiale medier og skaffer seg spillere med nettverk, sier Frode Scheie. Elverum (herrer) og Vipers (damer) er de to andre klubbene han trekker frem. - Nå har de også vist muskler i signeringen av Andrè Lindboe, fastslår han.

Viasat-kommentator og håndballprofil Frode Scheie uttaler i podcasten «håndballbanden» at ØIF Arendal skiller seg positivt ut sammen med to andre klubber i håndball-Norge, Elverum (herrer) og Vipers (damer).

– Jeg synes at ØIF Arendal skiller seg ut. Det er noen klubber i Norge som gjør det i forhold til det kommersielle, måten de jobber i sosiale medier. Måten de klarer å skape blest om kampene. Måten de klarer å fylle hallene sine. Skaffe seg spillere med godt nettverk. Og også prestere.

Det er tydelig at ØIF Arendal har imponert Viasat-profilen.

– ØIF Arendal er et sånt lag. Elverum er et sånt lag. Og Vipers er et sånt lag for meg, forteller han videre. 

Her kan du høre hele podcasten 

Frode Scheie er klar på at hans uttalelser ikke skal være til forkleinelse for andre klubber.

– Det er ikke til forkleinelse for noen andre. For det er også mange andre klubber som jobber bra. Men disse klubbene skiller seg ut for meg. Disse tre klubbene har dratt litt i fra og kommet et steg lengre. 

Signeringen av André Lindboe har også imponert Frode Scheie.

– Arendal viser muskler ved å signere Lindboe. Klubben har en langtidsplan med hårete mål. Og det blir kjempe spennende å følge ØIF Arendal.

Han har også fått meg seg noen av signeringene fra i sommer.

– De har fått et par unggutter. Det største målvaktstalentet i Norge i André Bergsholm Kristensen fra Sandefjord. Og Olaf Hoffstad fra samme klubb.

– Det er spennende ting som skjer i Arendal. Elverum er gode, det vet vi. Og jeg tror gullduellen vil stå mellom nettopp disse to lagene. 

#LittBedreHverGangViMøtes