KickOFF: – Bent Svele inspirerte sponsorene til nye høyder! – ØIF Arendal

KickOFF: – Bent Svele inspirerte sponsorene til nye høyder!

ØIF Arendal, klubbens dugnadsmedarbeidere, sponsorer og frivillige var fredag samlet på Castelle Bar & Restaurant til årets "kickoff" og ikke minst tradisjonen tro - spillerauksjon. Det ble tidenes suksess.

ØIF Arendals arrangementsjef, Per Carsten Michelsen, kunne ønske velkommen til en rekordstor samling av ØIF Arendal-«kickoffere». Og med to storskjermer og lydanlegg som seg hør og bør, var det klart for tradisjonsrik aften for den hardeste «kjernen» av ØIF Arendal-supportere. Og for en aften!

Sigmund og Monica Rose serverte grillmat og drikke som på absolutt alle måter underbygger kvaliteten på Castelle som en fantastisk restaurant. Og kveldens konferansier, Bent Svele, styrte «showet» som han styrte håndballspillet i sine beste dager på håndballbanen. Godt supplert av klubbens egen hovedtrener Marinko Kurtovic.

Akkompagnert av inspirerende filmsnutter satt han og Marinko stemningen for kvelden. Først gjennom gode prater om kommende sesong og hvor «one-liner´ne» tette som hagel. Og deretter gjennom en fantastisk spillerauksjon hvor også budene kom like mange og like raske som regndråpene faller under dramatiske høststormer. Og ble det allikevel en liten pause i budgivningen, var konferansieren rask med å legge «press» på «kickofferne».

Det var mange glade og blide ØIF Arendalere på Castelle Bar & Restaurant. Og skal klubbens ambisjoner avmåles med sponsorene og enkeltpersoners budvilje, er oppturen i ØIF Arendal så vidt begynt. For kveldens blideste smil var det ØIF Arendal kasserer Ole Aasen som kostet på seg. Han skrev ned bud så blekket sprutet og ryktene vil ha det til at summe av bud endte opp tett på et syvsifret beløp! Ikke rart han gikk rundt på restauranten som en eneste stor «sol», kvelden ut!

Dette var en kveld for historiebøkene – la oss håpe det er et varsku på hva vi har i vente i sesongen som kommer!

Og til alle som holder med ØIF Arendal – støtt våre samarbeidspartnere/sponsorer når dere kan, akkurat som de støtter DIN klubb ØIF Arendal!

#LittBedreHverGangViMøtes