Kampvarsel!! – ØIF Arendal

Kampvarsel!!

I helga må vi samles sammen for å støtte opp rundt G-20 laget vårt! Møt i Sør Amfi klokka 12 og 18 på lørdag og på søndag 11:30.

Vi fra rekruttene oppfordrer alle som kan om å møte opp å støtte opp rundt G-20 laget. Bring stemning, sangstemme og det som kan lage lyd. For her skal det vinnes og vi trenger støtten fra publikum. Vi skal bevise at vi har landets beste publikum, ikke bare på herresiden, men også blant juniorgutta. Vi forventer tøff motstand fra et av landets beste lag i Sandefjord. De er også vår første motstander, klokka 12 på lørdag. Klokka 18:00 er det Lillestrøm som skal få smake på ØIF Arendals neste generasjon med elitespillere. Rundens siste kamp er mot St. Hallvard på søndag 11:30.

Møt opp og hjelp oss videre til neste runde i junior NM!