Harald Bredeli: – Nå er det største liv i Arendal siden seilskutene ble lagt ned! – ØIF Arendal

Harald Bredeli: – Nå er det største liv i Arendal siden seilskutene ble lagt ned!

- ØIF Arendal er en klubb med ambisjoner. Nå har dere farget arenaen rød og svart. Det er liv i byen. Dere har hentet en kantspiller fra rivalen Elverum. Nå er det faktisk største livet i byen siden seilskutene ble lagt ned. Det er Harald Bredeli som åpner intervjuseansen med Marinko Kurtovic og Maximiliam Jonsson på håndballklubbenes kickoff på denne måten.

ØIF Arendals satsning både på og utenfor håndballbanen har blitt lagt merke til over hele håndball-Norge. Og Harald Bredeli mener at nå er det størst liv i Arendal siden seilskutene ble lagt ned. Det er med andre ord en svært spennende håndballsesong vi er på vei inn i.

– Vi kjemper for gull, kommer det fra Maximiliam eller Max. – Om de andre lagene undervurderer oss, så skal vi vise hvor sultne vi er.

Harald Bredeli ble svært begeistret for både Marinko og Max sine innlegg.

– Plutselig dukket håndballens Trump opp. Arendal will be great again. Forget the old ship from hundres years ago. We will build the great wall, kommer det lattermildt fra TV2 nestoren. Alt for å understreke den optimisme som både Marinko og Max hadde med seg på scenen.

Så langt gikk det at ekspertkommentator (som kommer på ØIF Arendals kickoff fredag), Bent Svele, lurte på hva Bredeli hadde fått i kaffen denne morgenen.

– Vi sikter på toppen og vi ønsker oss noen titler, var den klare beskjeden fra Marinko Kurtovic.

Bare å glede seg med andre ord!

Husk å kjøpe billetter på nett. Da sparer du kr. 50,- pr. billett.

Her er link til billetter til serieåpningen mot FyllingenBergen lørdag 8. september kl. 19.00

#LittBedreHverGangViMøtes