Bent Svele skal lede ØIF Arendals «kickOFF»! – ØIF Arendal

Bent Svele skal lede ØIF Arendals «kickOFF»!

Det er TV2s ekspertkommentator, Bent Svele, som skal lose ØIF Arendals sponsorer, samarbeidspartnere, spillere og dugnadsmedarbeidere gjennom fredagens "KickOFF" på Castelle Bar og Restaurant. Svele kommer til Arendal i ens oppdrag og gleder seg til oppgaven. - Det er mye positivt på gang i ØIF Arendal, det blir moro å kjenne nærmere på dette.

Fredag har ØIF Arendals arrangementsjef, Per Carsten Michelsen og alle hans medhjelpere rigget istand til tradisjonell «kickOFF» på Castelle Bar & Restaurant. Hos Sigmund Rose møtes klubbens samarbeidspartnere og dugnadsmedarbeidere for å kjenne på stemningen sånn en ukes tid før første seriekamp.

Og rapportere forteller om rekordstort oppmøte, god stemning og masse forventninger.

– Nå skal det bli godt å møte håndballfolket igjen, forteller Marinko. Han gleder seg ekstra til sesongen «endelig» skal i gang igjen. Marinko synes det er ekstra stas å få Bent Svele på besøk.

– Det er hyggelig at Bent tar turen til oss. Og det er fantastisk at ØIF Arendal får mulighet til å vise seg frem for viktige mediefolk i håndball-Norge. Vi skal ikke undervurdere verdien av sånt.