Det er TV2s ekspertkommentator, Bent Svele, som skal lose ØIF Arendals sponsorer, samarbeidspartnere, spillere og dugnadsmedarbeidere gjennom fredagens "KickOFF" på Castelle Bar og Restaurant. Svele kommer til Arendal i ens oppdrag og gleder seg til oppgaven. - Det er mye positivt på gang i ØIF Arendal, det blir moro å kjenne nærmere på dette.

Fredag har ØIF Arendals arrangementsjef, Per Carsten Michelsen og alle hans medhjelpere rigget istand til tradisjonell «kickOFF» på Castelle Bar & Restaurant. Hos Sigmund Rose møtes klubbens samarbeidspartnere og dugnadsmedarbeidere for å kjenne på stemningen sånn en ukes tid før første seriekamp.

Og rapportere forteller om rekordstort oppmøte, god stemning og masse forventninger.

– Nå skal det bli godt å møte håndballfolket igjen, forteller Marinko. Han gleder seg ekstra til sesongen «endelig» skal i gang igjen. Marinko synes det er ekstra stas å få Bent Svele på besøk.

– Det er hyggelig at Bent tar turen til oss. Og det er fantastisk at ØIF Arendal får mulighet til å vise seg frem for viktige mediefolk i håndball-Norge. Vi skal ikke undervurdere verdien av sånt.