I dag starter «veien til Oslo Spektrum» for ØIF Arendal! – ØIF Arendal

I dag starter «veien til Oslo Spektrum» for ØIF Arendal!

Første hinder på veien til Oslo Spektrum heter Just og spiller sine kamper i Havlimyrhallen i Kristiansand. Ditt har de invitert ØIF Arendals gutter i 2. runde NM som skal spilles i ettermiddag, nærmere bestemt kl. 17.30. Kampen er den første obligatoriske kampen sesongen 2018/19.

Når det snakkes om NM faller lett arendalitters tanker tilbake til 2014. Til romjulen. Til dagen hvor nesten 2 500 arendalitter omkranset håndballbanen i Oslo Spektrum. Og til jubelscenene etter kampen. Da NM-gull for første, og enn så lenge eneste, gang ble tatt med hjem til Arendal. Definitivt Arendal lagidrettens største høydepunkt – så langt!

Fjorårets NM ble et altfor tidlig exit. Den gangen mot 1. divisjonslaget Runar. I en trist batalje i Sparebanken Sør Amfi.

Det er på tide å få til en ny reise til hovedstaden. Det er virkelig på tide å vise muskler i den konkurransen hvor selveste kongens pokal står å venter i Oslo Spektrum.

Og den reisen starter i kveld, mot Just. Våre venner fra litt lengre sør skal ikke være noe hinder på den turen. For i år drømmer vi om en travel romjul. I år ønsker vi oss julepresang litt senere enn 24. desember. I år ønsker vi oss julepresanger tett på nyttårsaften. Gjør vi ikke?

#VeienTilSpektrum