Solid seier 31-21 mot FalkHorten i Risør – ØIF Arendal

Solid seier 31-21 mot FalkHorten i Risør

Det ble en solid gjennomkjøring før sesongstart for våre gutter. Solide 31-21 mot FalkHorten i en godt besatt Risørhall. Marinko Kurtovic fikk også anledning til å by hele spillerstallen på godt med spilletid. Og arrangøren, Risør Håndballklubb, bydde på et flott "eliteseriearrangement".

Noen spennende konkurrer av hva som kan komme til å bli ØIF Arendal av 2018/19-sesongen er i ferd med å tegne seg. Og da er det spesielt morsomt å se hvordan klubbens to målvakter tar posisjon. Kristijan Jurisic har vært klubbens beste spiller gjennom hele oppkjøringen. I dag kunne vi endelig følge det unge, men allikevel store målvaktstalentet André Bergsholm Kristensen for første gang mot et norsk elitelag!

Og la det være sagt med en gang, dette er spennende. Vi lar Marinko få forklare nærmere.

– André var fantastisk. Han spilte 1. omgang. Og på disse 30 minuttene hadde han utrolige 60% i redningsprosent. Klart vår beste mann.

Det var i grunn bare lyspunkter å melde om.

– Jeg er veldig fornøyd med utviklingen vi er inne i. Max var god i dag. Martin fremstod med den «pondus» vi ønsker å se fra hans side.

Og sånn kunne vår dyktige hovedtrener ha fortsatt hele veien rundt. Både hva gjelder de etablerte spillerne og de 5 spillerne som debuterte i ØIF Arendal-drakt mot en eliteseriekollega.

Så publikum, det er bare å mobilisere til årets første hjemmekamp. Den går mot FyllingenBergen i Sparebanken Sør Amfi lørdag 8. september kl. 19.00!

Billetter kan du kjøpe her

Du sparer kr. 50,- pr. billett ved å kjøpe på nett!