Tirsdag: ØIF Arendal møter Falk Horten i Risør! – ØIF Arendal

Tirsdag: ØIF Arendal møter Falk Horten i Risør!

Tirsdag spiller ØIF Arendal siste oppkjøringskamp foran sesongen. Kampen spilles mot FalkHorten i Risørhallen med Risør Håndballklubb som arrangør. - Dette blir en pangstart på håndballåret, sier Risørs leder Lies Frøyna.

– Med to elitelag for herrer på plass i hallen, bør det bli godt oppmøte av både klubbens egne medlemmer og andre sportsinteresserte. For det er ikke hverdagskost med eliteserienivå på kamper i Risør forteller lederen til iRisør.

ØIF Arendal seriestarter neste lørdag på hjemmebane mot FyllingenBergen. Så langt denne sesongen har laget kun spilt kamper godt utenfor Arendal. I Sverige og Danmark, i tillegg til Skjærgårdslekene i Tønsberg.

Men nå er det altså mulig å få en titt på nye og gamle spillere. Da må du ta en tur til Risør tirsdag. Kampen spilles altså mot FalkHorten. Den spilles i Risørhallen og kampstart er kl. 18.30.

– De fleste lagene er så vidt i gang med treningene. Men, gjennom et kickoff med denne kampen håper vi å inspirere og motivere både nye spillere og de som allerede er medlemmer i klubben.

Hele arrangementet starter klokken 17.30. Frøyna regner med at det hele vil vare i rundt to og en halv time. Det er inkludert storkampen.