Sesongstart G-20 – ØIF Arendal

Sesongstart G-20

Sesongen nærmer seg starten, og i år har ØIF Arendal påmeldt et G-20 lag. De siste ukene har blitt brukt på å samkjøre laget, og i helga var det treningskamp mot Vålerenga. I år går vi for gull, og det starter allerede til helga hjemme i Sør Amfi!

Norgesmesterskapet for junior, også kalt G-20 NM, arrangeres hvert år, og finalen er i Oslo Spektrum samme dag som seniorfinalene.  Denne gangen har de hardtsatsende lokale rekruttene, etablerte unggutter på elitelaget, og spillere fra vår samarbeidsklubb Kragerø, slått seg sammen for å skaffe seg et slagkraftig lag. ØIF Arendal G-20 er et lag å regne med i årets NM! Forhåpningene er høye, og det har luktet krutt av spillerne på trening. Trener Luka Panza har brukt tiden på å samkjøre laget, og lære seg å kjenne sine nye lagkamerater.

Lørdag 25.08 ble det spilt treningskamp mot Vålerenga sitt herrelag som til daglig spiller i 1.divisjon. Dette var første gang G-20 spilte sammen, og det var mye rotering i laget. Allikevel kan man se at her er det noe stort på gang. Kanskje det mest positive er bredden som viste seg i laget. Her er det kvalitet på banen og benken! Alle var ivrige etter å vise seg fram, og med unntak av en ti-minutters periode i andreomgang, var det en svært god kamp. Et fysisk sterkt Vålerenga utnyttet fordelen sin og spilte tøft mot unggutta våre, men det endte med seier for ØIF med 29 – 27!

ØIF Arendal er arrangør for sin pulje i 1. runde i NM, og det betyr at vi skal spille på hjemmebane i den innledende runden. På besøk får vi Sandefjord HB, Lillestrøm og St. Hallvard. I den innledende runden, går de to beste lagene fra de fire gruppene videre til kvartfinalene. Det skal spilles 2 x 25 min kamper. Første kamp spilles førstkommende lørdag klokka 12.00 mot Sandefjord. Klokka 18.00 spilles det kamp mot Lillestrøm, mens det på søndag er kamp kl 11.30 mot St. Hallvard. Kampene spilles i Sør Amfi!

Det var gøy at så mange møtte opp på treningskampen i Nedeneshallen, og vi håper alle som har mulighet kommer, og støtter opp rundt laget vårt.

Her skal det kjempes, og vi skal blø for den røde og sorte drakten!