Årets fotoseanse: – En god grunn å komme tilbake til ØIF – ØIF Arendal
Kristijan Jurisic blir tatt bilde av av Jan Espen Thorvildsen.

Årets fotoseanse: – En god grunn å komme tilbake til ØIF

Smilene var i alle fall på plass!

Like sikkert som sesongen nærmer seg, like sikkert er det at ØIF Arendals faste fotografer, Jan Espen Thorvildsen og May Elin Aunli tar turen til Sør Amfi, med tunge sekker med utstyr – alt for å forevige ØIF-spillere, ansatte og frivillige.

Mens May Elin Aunli i år hadde ansvar for helfigurbildene, så var det Elitefotos Jan Espen Thorvildsen som tok seg av portrettene denne gangen. I over to timer holdt de det gående. Noen var ikke helt fornøyd med første forsøk og krevde ny runge foran veggen, alt for å få den rette «looken» på bildene. 

Fotografene sto på så krampa i armene tok dem, mens en etter en som ble foreviget, fant frem sine beste smil for anledningen.

En som likte seg for anledningen, det var Kristijan Jurisic. Målvakten kom tilbake til ØIF i vår, etter et år i Runar og to år i Bergen og Fyllingen.

– Så flinke fotografer som denne klubben har, er en god grunn for å komme tilbake til ØIF, smiler den hjemvendte helten fra cupfinaletriumfen i 2014. 

– Det er veldig greit med gode bilder. Skal en få flere følgere på Instagram, da må bildene være bra, legger han humrende til.

For Jurisic er ikke fotoseansen et problem.

– Jeg tror egentlig alle gleder seg litt til dette, selv om de ikke sier det utad. Det hjelper på humøret å ha en slik seanse. Og resultatet blir bra, sier Jurisic etter å ha kikket nøye over bildene Jan Espen Thorvildsen hadde tatt av ham.

Han mener gode bilder er en fordel for ØIF.

– Ja, det er det. Bildene som henger oppe i hallen gir oss en fordel. Det er ikke gøy å komme hit med så store bilder hengende ned fra taket, det vet jeg, sier Jurisic.

Mer fotoseanse finner du her:

Jesper Munk tar en nøye kikk på bildet med Jan Espen Thorvildsen. På andre forsøk ble portrettet godkjent.