Snart cuptid: Sondre drømmer om et helt spesielt oppgjør – ØIF Arendal

Snart cuptid: Sondre drømmer om et helt spesielt oppgjør

Kan bli et helt spesielt lokaloppgjør i cupens 3. runde.

ØIF Arendal og Sondre Paulsen skal ikke i aksjon i sin første cupkamp før 29. august, men før den tid er det flere kamper som skal spilles. En av dem skal følges nøye av Sondre Paulsen og de andre ØIF-spillerne.

For på onsdag – 22. august – er det nemlig klart for et oppgjør mellom Strømmen/Glimt, moderklubben til Sondre Paulsen, og Kristiansand (KIF). Vinneren av den kampen blir ØIFs motstander i 3. runde. 

Nå skal det legges til at ØIF også skal gjøre jobben da, slå Just for å ta seg videre fra sin kamp i runde 2 på veien mot Spektrum.

Og et møte med Strømmen/Glimt i gamle, smått ærverdige Nedeneshallen, det er noe Sondre Paulsen virkelig kunne tenkt seg. 

Men han innser også at det kan bli med drømmen om møte med gamleklubben, for KIF er STOR favoritt foran 2. rundekampen, på samme måte som ØIF er det mot Just i neste uke.

–  Nå skal det noe til for Strømmen/Glimt å avansere, tror Sondre.

– Men det hadde jo vært utrolig gøy å møte dem av mange årsaker, legger han til.

For Sondre har ikke bare spilt for Strømmen/Glimt, han har vært trener for flere av spillerne som i dag spiller på laget som skal møte KIF på onsdag.

– Jeg har trent mange av guttene, det faktum at den hadde blitt spilt i Nedeneshallen, at det selvfølgelig er min moderklubb – hvor såvidt jeg vet at fedrene Heia Pedersen og Paulsen er ledere i hovedstyret (he, he, he) – så hadde det vært spesielt, smiler ØIFs klubblegende. 

– Må komme meg ut i hallen for å se den kampen, bekrefter en litt småspent Sondre Paulsen på moderklubbens vegne.

Og skal vi tippe, så blir ikke Sondre alene på tribunen av ØIF-guttene i den kampen. Kanskje er det noen flere fra ØIF-gjengen som også møter opp for å gi sin støtte til naboen …