Marinko Kurtovic: – Dette er årets overgang i norsk håndball! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Dette er årets overgang i norsk håndball!

Ikke engang Marinko Kurtovic så denne overgangen komme. Midt i forrige uke fikk klubben henvendelse fra Bjerringbro-Silkeborg på August. Fredag var August klar for den danske klubben og sent fredag kveld var Andrè Lindboe klar for ØIF Arendal. Det gikk riktig så fort!

– Når det ble som det ble med August, så var dette en fantastisk løsning for oss. Dette er årets overgang i norsk håndball.

Marinko Kurtovic er tydelig på det potensiale han ser i Andrè Lindboe.

– For det første tror jeg at det kan være greit for Andrè å komme til en ny klubb etter nesten 10 år i Elverum. Det kan gi han mulighet til å tenke litt nytt og finne ny motivasjon gjennom dette.

ØIF Arendal-treneren tror at 30-åringen fra Larvik har flere dimensjoner å by spillegruppa i egen klubb.

– Han er en trollmann med ballen når han er i flyt. Han har alt en kantspiller skal ha. Dessuten vet han hva som skal til for å vinne titler. Han vil være med på å gi oss en ny dimensjon både på banen og i garderoben. Når det ble som det gjorde, var dette den perfekte løsningen.

Marinko er også klar på Andrè Lindboes posisjon i norsk håndball.

– Han er helt klart norsk håndballs beste venstrekant. Dessuten er han eliteseriens største profil. Han er en spiller som egen publikum elsker og motstanderen hater. Han kommer til å bli elsket i Svermen og i Sparebanken Sør Amfi. 

Dessuten synes svensk/norsk/kroaten at det er noen dimensjoner til.

– Det er ingen tvil om at hans rutine vil tilføre oss masse. Og det er flott at vi kan hente en spiller fra vår største rival. Vi har ambisjoner om å gjøre det godt i Europa, spille Champions League på sikt. Det er klart at Andrè med sin rutine vil gi oss et stort pust i riktig retning. 

Velkommen til ØIF Arendal – Andrè Lindboe. Vi kan ikke vente til å se deg i svart og rødt!

#ØIFArendal #LittBedreHverGangViMøtes