Ett måls tap mot Frankrike! André kåret til banens beste spiller! – ØIF Arendal

Ett måls tap mot Frankrike! André kåret til banens beste spiller!

ØIF Arendals André Bergsholm Kristensen ble kåret til banens beste spiller da Norge holdt på å slå forhåndsfavoritten Frankrike. Det ble dessverre et 1-måls tap, 30-29.

I Sports Hall Fran Galovic var det de norske supporterne som dominerte lydbildet under kampen, og ga de unge, norske gutta god støtte gjennom en noe nervøs og tøff åpningskamp.

Franskmennene var som ventet sterke, og kom best i gang fra start. De var oppe i ledelsen 6-4, før Norge overtok initiativet i kampen, og tok over ledelsen på stillingen 7-6. Etter en time out fortsatte Norge i samme spor, og var oppe i både 9-7 og 12-10 før franskmennene kom tilbake og tok over ledelsen på stillingen 13-12. Til pause var lagene a jour, med 14-14 i protokollen.

Andre omgang startet like jevnt som første omgang sluttet, og halvveis var stillingen 21-21 før Norge dro litt i fra til 23-21. Så kom Frankrike tilbake og gikk opp i 26-25. Det ble en jevn og spennende avslutning på kampen, når Frankrike ledet 30-29 og hadde ballkontroll. Norge klarte å erobre ballen, en rask kontringspasning og et skudd – som dessverre satt for sent, og Frankrike kunne dermed juble for seier.

ØIF Arendals målvakt, André Bergsholm Kristensen, vartet opp med fantastiske redninger og holdt Norge med i kampen gjennom begge omgangene.

Norge spiller sin neste kamp i EM mot Danmark, fredag klokka 1630. Kampen kan du streame live her.