Christian Berge helt uten tro på ØIF Arendal – i år igjen! – ØIF Arendal

Christian Berge helt uten tro på ØIF Arendal – i år igjen!

Landslagstreneren har latt seg intervjue av Østlendingen og han levner ingen tvil om hva han mener. – Det er Drammen og Elverum som kommer til å kjempe om gull og titler i år. Jeg tror ingen klarer å utfordre disse gjennom en hel sesong, sier han til avisen. Helt lik hans spådom foran forrige sesong.

Norges landslagstrener, Christian Berge, har latt seg intervjue av Østlendingen og allerede tidlig i august avskjærer han arendalittenes forhåpninger om titler kommende sesongen.

– Det er disse Drammen og Elverum som kommer til å kjempe om gull og titler i år. Jeg tror ingen klarer å utfordre disse gjennom en hel sesong. Elverum er kanskje hakket hvassere på bredde, men samtidig har også Drammen forsterket seg, så det kommer til å bli spennende, mener Berge i følge avisen.

Også foran forrige sesong var Berge i den tro at det var Drammen og Elverum alt skulle handle om. Den gangen sa han til NTB:

«Det er nok de to klubbene (Elverum og Drammen, red.anm) som utpeker seg litt ekstra for meg. Drammen har fått hjem to veldig gode spillere som fortsatt er på toppen av karrièren. Elverum mistet på sin side veldig mange etter forrige sesong, men har erstattet dem med noen av de beste yngre spillerne»

Berge har dessuten mer malurt til ØIF Arendals satsning.

– Det er ingen tvil om at de største talentene har samlet seg i Elverum og Drammen. Det finnes selvsagt andre også, men det finnes helt klart noen ekstremferdigheter i Elverum og Drammen, konstaterer landslagssjefen til avisen.

At ØIF Arendal vant 2 og tapte 3 kamper mot Elverum, samt vant 2, tapte 2 samt spilte en uavgjort mot Drammen, herunder slo Drammen ut av sluttspillet i sesongen som gikk, har tydeligvis ikke gitt landslagstreneren tro på at klubben kan utfordre de to klubbene i kommende sesong. 

– Jeg synes selvsagt det er trist at landslagstreneren ikke har tro på ØIF Arendal. Det virker litt som han har «glemt» oss på Sørlandet, forteller Marinko Kutovic når han får høre om Christian Berges spådommer.

– Vi får bruke det som drivstoff både i sesongoppkjøringen og når sesongen starter. Vi har ikke tenkt å be håndballforbundet om å sende medaljene til Drammen og Elverum på forhånd. Og jeg tror det kan være flere klubber som melder seg på, sier Marinko før han legger til. – FyllingenBergen er et lag man også skal se opp for kommende sesong. De har gjort noen riktig gode rekrutteringer.

– Og så vil jeg jo gjerne få invitere Christian Berge til Arendal en tur. Vi har ikke hatt landslagstreneren på besøk siden han tok jobben, det kunne vært hyggelig å fått anledning til å gi han litt mer innside informasjon om det som skjer på Sørlandet. Det tror jeg han kunne ha god nytt av. 

Så da er invitasjon postet – Christian Berge er ønsket på Sørlandet også!

Her kan du lese hele saken i Østlendingen

#LittBedreHverGangViMøtes